MavarBG

  • 25-06-2019, 13:03:02
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Мави новини:

Искате да изразите мнението си. Имате желание да го споделите с другите, моля участвайте във форума! За да имате достъп до разделите и функциите, недостъпни за гостите ТРЯБВА да се регистрирате.

Автор Тема: Скоро Мажор 3  (Прочетена 130 пъти) сподели РјРµ

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Emil Boev

  • Екип
  • Потребител
  • ****
  • Публикации: 534
Скоро Мажор 3
« -: 20-10-2018, 22:14:15 »

expand the original image
Скоро по "Първи канал" на Русия ще излезе заключителният трети сезон на сериала «Мажор». Режисьор на третият сезон на сериала е Игор Твердохлебов.

Игор Соколовски отдавна е престанал да бъде Мажор, за когото работата в полицията е приятно забавление. Ранната смърт на майка му и неотдавнашното убийство на баща му, двете събития определят живота му занапред. Престъпленията могат да бъдат разкрити до голяма степен благодарение на работата му. Игор израства като професионалист, работещ ежедневно за разкриване на различни престъпления, но разследването на основната драма в живота му поставя нови предизвикателства пред него. За да отмъсти за смъртта на баща си, той успява да усъвършенства бизнес стратегията си, а за да намери и
накаже убиеца на майка си, той трябва да научи нещо съвсем ново. И най-трудното пред него е да го направи в рамките на закона. В търсене на престъпника, Игор ще се окаже на чертата...но ще има ли някакви законни средства за да накаже убийците...?

Новият сезон се състои от 16 серии. Ролите в сериала изпълняват Павел Прилучни, Карина Разумовская, Любов Аксенова, Дмитри Шевченко, Александър Обласов, Дмитри Лисенков и други.

Руско кино
ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА СИ ИМА ПРИЧИНА...
 

Real Time Web Analytics