MavarBG

  • 11-07-2020, 07:29:16
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Мави новини:

Искате да изразите мнението си. Имате желание да го споделите с другите, моля участвайте във форума! За да имате достъп до разделите и функциите, недостъпни за гостите ТРЯБВА да се регистрирате.

Автор Тема: Завършиха снимките на филма «Господарка на планината»  (Прочетена 62 пъти) сподели РјРµ

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Emil Boev

  • Екип
  • Потребител
  • ****
  • Публикации: 553

expand the original image
Режисьора Екатерина Двигубская завърши снимките на сериала «Господарка на планината». Главните роли във филма изпълняват Виктория Толстоганова, Ана Снаткина, Сергей Перегудов и Евгени Пронин, съобщават от пресслужбата на «Киностудия КИТ», отговорна за производството на сериала.

По сюжет по време на революцията княгиня Туманова скрива кутия с уралски изумруди и проклина всички, които ще ги притежават. Така започва историята, която се развива в село Камени в средата на 90-те до наши дни. Всички жители на селото знаят легендата за Господарка на планината, предпазливо произнасят името на княгинята, страхувайки се да не донесат неприятности в дома си. Но в същото време всички се опитват да намерят прокълнатото съкровище.

«Господарка на планината» има мащабна снимачна география. Минск, Гродно и Брестска област и Република Адигея. Измисленото село Камени в което е центъра на всички събития е събирателно..., снимките да направени в Минск, Мачулищи (предградие на Минск) и малкия белоруски град Усяже.

Премиерата на филма е запланувана за 2020 годна, но точната датата не е уточнена.


Руско кино
ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА СИ ИМА ПРИЧИНА...
 

Real Time Web Analytics