MavarBG

  • 30-05-2023, 10:22:24
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Мави новини:

Искате да изразите мнението си. Имате желание да го споделите с другите, моля участвайте във форума! За да имате достъп до разделите и функциите, недостъпни за гостите ТРЯБВА да се регистрирате.

Автор Тема: Денят на Онзи-Който-Не-Бива-Да-Се-Назовава  (Прочетена 459 пъти) сподели РјРµ

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Taheba

  • Потребител
  • *
  • Публикации: 64

Обичам фейсбук. Трийсетина хиляди се присъединиха към апела "Един ден без Бойко Борисов" и поискаха медиите да ги подкрепят. Някои го направиха. Нейсе! То си е за тяхна сметка. Аз знам, че у нас читателите, слушателите и зрителите имат свещеното право да бъдат информирани. Та във вторник, 5 юли, денят на изборите и победата на ГЕРБ през 2009 година, трябваше да избягваме споменаването на името Му. Какво разбрах него ден от медиите? Че Онзи-Който-Не-Бива-Да-Се-Назовава поел преди 2 години цялата отговорност, за да спаси България от гръцкия и португалския вариант. Че присъства на честванията по случай 132-годишнината от основаването на МВР, че даде оценка на правителството си, че за 3 дни са получени дългоочакваните пари за строежа на завода за битови отпадъци, че имаме 300 милиона за жп линията Пловдив - Бургас и още 500 милиона за метрото, да се свети трасето му.

Спомних си, че магистрала "Люлин" вече е пусната, че Южната дъга работи и се разширява и че ГЕРБ плаща увеличените пенсии на Станишев. Но това е само от Него. От неговите сподвижници, Смъртожадните, научих още:
От Онзи-Който-Трябва-Да-Внимава-При-Преговорите-За-Белене, че самите преговори вървят, а износът ни на високотехнологични продукти е в пъти над постиженията ни преди 2 години. Онзи-Който-Трябва-Да-Внимава-С-Арестите обясни за няколко успешни акции и, че спим по-спокойно без групите за отвличания и убийства, и че имаме къртици в МВР. Пак от него се разбра, че СДС и ДСБ са рекетирали ГЕРБ за постове на всички нива. Онзи-Който-Не-Трябва-Да-Харчи-Бюджетния-Излишък пък заяви, че МВР трябва да върне даренията, получени от съмнителни бизнесмени. "Има достатъчно пари, стига да се управляват правилно, което зависи от министъра", заяви за даренията на МВР той и отново подхрани съмненията, че между двамата подгласници на Онзи-Който-Не -Бива-Да-Се-Назовава има сериозни търкания като пясък в зъбите, който всички плюят и все остава. Изобщо - нямаше никакъв по-ефективен начин да се предизвика интерес към изявите на Бойко Борисов на 5 юли, вторник, от идеята да не се споменават. Още повече че почти всичко, което каза, си го знаем.

168 часа
Мави форум
 

Real Time Web Analytics