MavarBG

  • 02-04-2023, 14:08:32
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Мави новини:

Искате да изразите мнението си. Имате желание да го споделите с другите, моля участвайте във форума! За да имате достъп до разделите и функциите, недостъпни за гостите ТРЯБВА да се регистрирате.

Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: 08-10-2020, 00:25:28 
Започната от Mavar - Последна публикация от Mavar
Цитат на:  lazarelli
Как може да гледаме филмите .... не само трейлърите?

Коментар от Администратора В сайта "Руско кино" не могат да се гледат филми..., той е създаден за презентация на руски филми и сериали. За гледането на филми си има специализирани сайтове.

 2 
 -: 25-09-2020, 19:02:26 
Започната от Mavar - Последна публикация от lazarelli
Как може да гледаме филмите .... не само трейлърите?

 3 
 -: 05-01-2020, 18:01:00 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
През 2019 година руският филмов пазар успя да постигне рекордни нива. През годината в кината са продадени 219,3 милиона билата, а приходите възлизат на 55,4 милиарда рубли, което е касов рекорд в съвременната руска история на киното.

Руско кино

 4 
 -: 27-12-2019, 17:56:38 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Режисьора Екатерина Двигубская завърши снимките на сериала «Господарка на планината». Главните роли във филма изпълняват Виктория Толстоганова, Ана Снаткина, Сергей Перегудов и Евгени Пронин, съобщават от пресслужбата на «Киностудия КИТ», отговорна за производството на сериала.

По сюжет по време на революцията княгиня Туманова скрива кутия с уралски изумруди и проклина всички, които ще ги притежават. Така започва историята, която се развива в село Камени в средата на 90-те до наши дни. Всички жители на селото знаят легендата за Господарка на планината, предпазливо произнасят името на княгинята, страхувайки се да не донесат неприятности в дома си. Но в същото време всички се опитват да намерят прокълнатото съкровище.

«Господарка на планината» има мащабна снимачна география. Минск, Гродно и Брестска област и Република Адигея. Измисленото село Камени в което е центъра на всички събития е събирателно..., снимките да направени в Минск, Мачулищи (предградие на Минск) и малкия белоруски град Усяже.

Премиерата на филма е запланувана за 2020 годна, но точната датата не е уточнена.


Руско кино

 5 
 -: 16-12-2019, 20:03:00 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Онлайн платформата Premier спря излъчването на сериала «Епидемия» с Кирил КяроМаряна СпивакВиктория Исакова в главните роли. Петата серия от сериала беше излъчена през нощта на сряда срещу четвъртък, но през почивните дни вече беше недостъпна за гледане.

Сериала разказва за нов неизвестен вирус, който превръща Москва в град на мъртвите. Няма ток, парите са загубили своята стойност, тези които все още не са заразени, отчаяно се бият за храна и гориво. Бившата жена на Сергей и синът му живеят извън града, където все още е безопасно. Сергей заминава за Москва и по чудо успява да ги изведе от умиращата столица. по пътя към тях се присъединяват баща му и арогантни негови съседи с бебе...

Пресслужбата на  Premier съобщава, че ще възстанови излъчването през февруари...


Руско кино

 6 
 -: 14-11-2019, 20:04:34 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Филма «Кома» на режисьора Никита Аргунов ще открие неделята на руското кино Flash Film Festival, който ще се проведе в Прага и Карлови Вари от 19 до 25 ноември, съобщават организаторите на фестивала.

След мистериозна и страшна катастрофа млад, талантлив архитект оживява в много странен свят, само частично подобен на реалността. Свят, който съществува на базата на спомена за реалността на хората в дълбока кома. Паметта на човек е фрагментирана, хаотична и нестабилна. Такова е пространството на КОМАТА - причудлив набор от спомени, в който реки, ледници и градове могат да се поберат в една стая, където всякакви закони на физиката могат да бъдат нарушени. Героят трябва да разбере по какви закони съществува това пространство, да се бори за живота, да се срещне с любовта, най-накрая да намери изход в реалния свят и да го реализира по нов начин, осъзнавайки какво всъщност представлява КОМАТА. В Русия премиерата на филма е насрочена за краят на януари 2020 година.

В програмата на фестивала са включени повече от 25 филма. Сред тях са «Робо», «Герой», «Завод», руско  китайският филм «Тайната на печата на дракона», «Хумористът», «Трезвен шофьор», «Дама пика: През огледалото» и други. Фестивалът ще бъде закрит с филмът на режисьора Егор Баранов «Аванпост».


Руско кино

 7 
 -: 11-11-2019, 22:13:46 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Започнаха снимките на четири серийният криминален филм «Сержант» с Владимир Епифанцев в главната, роля, съобщава пресслужбата на канал РЕН ТВ, който ще излъчи филма през пролетта на 2010 година.

Героят на Епифанцев е мълчалив и строг майстор на военното дело, който е разяждан от вина за смъртта на взвода си. Той става случаен свидетел на убийство и намира уличаващи доказателства, срещу крупен бизнесмен, след което "ловът" за него започва.

Ролите на главните антагонисти в сериала се изпълняват от Михаил Пореченков и Игор Жижикин. Героят на  Пореченков е хладнокръвният и жесток бизнесмен Рафаел, заклет враг на главния герой и източник на всичките му проблеми. Героят на Жижикин по прякор "Гребена" е дясната ръка на Рафаел...


Руско кино

 8 
 -: 30-10-2019, 22:41:56 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Телевизионният канал СТС от 02 декември започва излъчването на новия комедиен сериал «Кухня. Война за хотел», съобщават от прес службата на канала.

След като претърпява фиаско в хотелския бизнес и се сбогува с хотела, Елионора се оттегля в Тоскана. Всичко се променя, когато бившият й годеник виновен за фалита й, започва изграждането на грандиозен комплекс в Сочи. За да отмъсти на годеника си за всички обиди, Елинор купува хотел на който той е хвърлил око. Наема бившия си съпруг Виктор Баринов за шеф готвач, дъщеря им Катя и Михаил Джекович за управител...


Руско кино

 9 
 -: 22-10-2019, 21:35:31 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
В България се провеждат снимки на нова комедия «Страхотен лов» с Роман Курцин в главната роля, съобщават от прес службата на филма.

Топло море, жарко слънце, изгаряща красота в полицейска униформа и бутилка вино..., това е всичко от което се нуждае Юра Скворцов, който пристига в курорта за да лекува душевните си рани. Разбира се във всеки курорт има мъртъв сезон. Но само тук, в България той настъпва буквално...

Във филма участват още  Ян Цапник, Кирил Кяро, Вячеслав Манучаров, Ана Ардова и други. Очаква се премиерата на филма да е през следващата година.


Руско кино

 10 
 -: 17-10-2019, 16:47:51 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Френската компания Lagardere Distribution е придобила правата на руския сериал «Пет минути тишина». Пакетът на сделката включва правата за двата сезона, както и създаването на адаптация, съобщават от прес службата на канал НТВ.

Поредицата разказва за живота на планински спасителен отряд, действащ в живописните гори на Карелия.


Руски кино

Страници: [1] 2 3 ... 10
Real Time Web Analytics