MavarBG

  • 23-09-2019, 20:57:44
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Мави новини:

Искате да изразите мнението си. Имате желание да го споделите с другите, моля участвайте във форума! За да имате достъп до разделите и функциите, недостъпни за гостите ТРЯБВА да се регистрирате.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 -: 03-11-2018, 17:39:12 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Премиерата на сериала на режисьора Сергей Урсуляк «Безразсъдство» по едноименния роман на Алексей Иванов ще се състой на 12 ноември 2018 г. по канал Русия-1, съобщава прес службата на канала.

Действието на сериала се развива през 1990 година в един от уралските градове, където е извършен дързък грабеж на 140 милиона рубли. Грабителя е бивш "авганец"...

Главната роля в сериала изпълнява Александър Яценко. Във филма също участват и актьорите Сергей Маковецки, Татяна Лялина, Александър Горбатов, Александър Голубев.


Руско кино

 22 
 -: 01-11-2018, 19:36:44 
Започната от Police - Последна публикация от Police
…На 28 юни 1992 година Арлин Антонов е директор на РДВР в Пазарджик. Късно вечерта, преди да угаси лампата в кабинета, взема химикалка и огражда в календара тази дата – това е стотният му ден като шеф. Полковникът обаче не вдига наздравици, а още повече бърчи чело – само за месец в циганското гето са станали 7 изнасилвания и осем убийства. Това е лош атестат за неговото амбициозно директорство и 44-годишният мъж не го лови сън. Вече е вкарал своя агентура в мургавата общност, защото много добре знае, че без очи и уши там, нищо не може да се разбере и направи. А в Пазарджик по онова време живеят около 30 хиляди роми…

Имал е разговори с министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев. Те му дават пълен картбланш, за да смаже престъпността. Арлин крои сценарии, които все не му допадат. И в тази стотна нощ като директор ляга някъде около полунощ с пулсиращо от напрежение слепоочие. И тъкмо сънят го навестява, телефонен звън прави на парчета апартаментската тишина. Обажда се неговият човек от гетото..

„Около 1 часа след полунощ ми съобщиха, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22-23 години, разказва човекът, който се слави със слонска памет. Мъжът го пребили с тръби, а жената я отмъкнали в една от къщите”. Кръвта на бившата барета полудяла, веднага отишъл в управлението и започнал да подготвя операцията – повече не можело да се търпи, чашата, както се казва в такива случаи, преляла…

Само за минути по тревога е вдигнат целият наличен състав на дирекцията. Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. И десетина минути преди 6 часа, квартал „Изток” осъмва блокиран – не птичка, муха не може да премине. И се почва лют тараш – къща по къща, няма захаросани и лигави думички за права на човека, няма Хелзински комитети… Вадят се е трупат на камари огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…

„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто” над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани” за проститутки – обучавани, разбирайте по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и само да гъкнат, ще стане много лошо…”, припомня Арлин Антонов. И още не може да укроти превъзбудата си. Хващам една циганка за яката и я питам: какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: мойто мъж дал хиляда марки, курва ша работи за нас…Ха, кажете ми, как няма да си бесен от наглост и своеволие?

Намерихме и отвлечената жена – 73 циганина се изредили над нея през нощта, тя обортирала, била е бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея…Издирихме ги за час и наредих да бъдат арестувани. Делата се проточиха повече от година, по-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 3-4 изверга и то за пет- шест години, а жената не можаха да я спасят и почина…

Кървавата баня, както някои милозливо наричат операцията, приключила някъде около обяд. Капнал от умора и безсъние, Арлин Антонов не се прибира в къщи, а е в дирекцията. Телефонът звъни настоятелно, а от другата страна е главният секретар Богомил Бонев: „Антонов, поздравявам те! И довечера гледай непременно новините!”

И полковникът гледа и слуша: по предложение на правителството на Филип Димитров е назначен за шеф на Националната служба за сигурност /НСС/. И за там се разправят легенди от негови бивши колеги. Като шеф на контраразузнаването му наредили да приготви и изнесе архивите на службите. Някакъв обаче висшестоящ чиновник на своя глава отишъл при него и поискал да ги вземе, дори го заплашил с баретите. Буйният Арлин грабнал автомат и категорично заявил, че ще предаде документите на този, който му е наредил да ги събере. Оня разбрал, че работата става дебела, подвил опашка и изчезнал…След 15 месеца е уволнен, защото не може да бъде използван, мотивира се министър Виктор Михайлов. Арлин Антонов обаче не може да стои мирен и се втурва в политиката – едва тогава разбрал какво е истинска мръсотия. Но голямата му тръпка остава МВР: все още се възмущава, че ведомството е закостеняло, че съставът в по-голямата си част е професионално деформиран и обезверен, че престъпността расте.


Специализиран отряд за борба с тероризма (СОБТ)

 23 
 -: 20-10-2018, 22:14:15 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Скоро по "Първи канал" на Русия ще излезе заключителният трети сезон на сериала «Мажор». Режисьор на третият сезон на сериала е Игор Твердохлебов.

Игор Соколовски отдавна е престанал да бъде Мажор, за когото работата в полицията е приятно забавление. Ранната смърт на майка му и неотдавнашното убийство на баща му, двете събития определят живота му занапред. Престъпленията могат да бъдат разкрити до голяма степен благодарение на работата му. Игор израства като професионалист, работещ ежедневно за разкриване на различни престъпления, но разследването на основната драма в живота му поставя нови предизвикателства пред него. За да отмъсти за смъртта на баща си, той успява да усъвършенства бизнес стратегията си, а за да намери и
накаже убиеца на майка си, той трябва да научи нещо съвсем ново. И най-трудното пред него е да го направи в рамките на закона. В търсене на престъпника, Игор ще се окаже на чертата...но ще има ли някакви законни средства за да накаже убийците...?

Новият сезон се състои от 16 серии. Ролите в сериала изпълняват Павел Прилучни, Карина Разумовская, Любов Аксенова, Дмитри Шевченко, Александър Обласов, Дмитри Лисенков и други.

Руско кино

 24 
 -: 06-10-2018, 18:03:23 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
В Санкт Петербург завършиха снимките на криминалния сериал на канал НТВ «Купчино», съобщи пресслужбата на канала.

Историята се развива около приятелството на две противоположности, които работят в милиционерския участък на ленинградски район Купчино. Главните роли в сериала се изпълняват от Алексей Кравченко и младия актьор Григори Некрасов.

Действието в сериала започва през 1981 година. Родителите на неосъществения рок музикант Фьодор се местят от Москва в Ленинград, където роднини го
устройват като стажант в милицията. Отношенията между свободолюбивия млад музикант и неговия нов началник, суровия участъков Василич не се развиват веднага. Василич не възприема на сериозно младия си подчинен веднага и му възлага малки битови престъпления, а Фьодор мечтае да напусне омразната служба...

Всички серии на филма са заснети в Санкт Петербург и Ленинградска област.


Руско кино

 25 
 -: 25-09-2018, 19:57:14 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Сериала Операция «Сатана» с Андрей Смоляков в ролята на майор Черкасов стартира по Първи канал на руската телевизия на 01.10.2018 година, съобщава пресслужбата на канала.

Сериала е продължение на първите четири части «Мосгаз», «Палач», «Паяк», «Чакал» за гръмките углавни дела от 60-те и 70-те години на миналия век с които се занимава майора от милицията Иван Черкасов.

Предишният сезон завърши с уволнението на майор Черкасов от МУР и сега той работи като обикновен участъков на който неочаквано му предстои да търси западен шпионин...


Руско кино

 26 
 -: 21-09-2018, 18:30:43 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Тази година зрителите ще гледат за последно приключенията на любимите герои от «Елхи». На 27 декември излиза последният филм «Последните елхи» от поредицата. Филмът ще обобщи семейните събирания на Нова година и историите на обикновените хора.

За това съобщава прес службата на филмовата компания Bazelevs.

Създателите обещават, че последната част от поредицата, която трае седем години, ще се превърне в най-трогателната, докосваща, вълшебна и магична от всички, защото любимите герои ще си кажат сбогом със зрителите.

Руско кино

 27 
 -: 08-09-2018, 18:13:48 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Стартираха снимките на 4 серийният сериал за канал НТВ «Пустиня», главната роля в който се изпълнява от Павел Трубинер.

Във филма на режисьора Мурад Алиев също така участват и Алексей Комашко, Бесо Гатаев, Даря Егорова, Михаил Елисеев.

Сериала разказва за планирана мащабна терористична атака, сравнима или дори по голяма от атаката на 11 септември...


Руско кино

 28 
 -: 06-09-2018, 16:58:11 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Филма на режисьора Егор Баранов «Гогол. Ужасно отмъщение» от 09.09.2018 година стартира в 90 европейски кина.

Мистичният детектив ще се представи пред зрителите на Германия, Австрия, Белгия, Люксембург, Швейцария, Кипър. Освен това от 04.10.2018 година филма ще се излъчва и в Обединените Арабски Емирства.

Филмите за мистичният детектив са станали едни от най-касовите руски хитове в последните години. Първите два филма са събрали около 1 милярд рубли и са гледани в киносалоните от над 4 милиона зрители.


Руско кино

 29 
 -: 02-09-2018, 17:13:01 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Emil Boev
expand the original image
Режисьорът Алексей Рудаков продължава работата над 12 серийният проект «СССР», разказващ за четирима приятели на които им предстои да съхранят своето приятелство на фона на стремителните промени през 1980 година в огромната страна. Производството на сериала е на кинокомпания «Марс Медиа», сценаристи на сагата, събитията на която обхваща десетилетие са Марина и Сергей Дяченко, а главните роли се изпълняват от Иля Малаков, Филип Бледни, Алексей Веселкин и Самвел Тадевосян.

В центъра на историята са четерима приятели, първите букви на имената им точно повтарят абревиатурата СССР. Сергей Серезни е син на крупен партиен функционер, който се готви да тръгне по стъпките на баща си. Семен Скромни е момче от интелигентно еврейско семейство, което в епохата на промените обмисля емиграция. Самвел Романтични идва в Москва от Ленинакан с надеждата да стане художник и да срещне своята любов. Предприемчивият Рома идва от Полтава след нещастна любов и се опитва със всички сили да се задържи в стремително менящата се столица...

Руско кино


 30 
 -: 26-08-2018, 15:25:02 
Започната от Emil Boev - Последна публикация от Mavar
expand the original image
Режисьорът Дмитри Коробкин завърши работата над десет серииния втори сезон на криминалния сериал «Консултант» за телевизионният канал НТВ, съобщи пресслужбата на «Киностудия КИТ». Голяма част от снимките на сериала са проведени в град Ярослав. Улиците на града са били реконструирани в епохата на 90-те години.

По сюжет в новите серии психиатъра консултант Ширков и следователя Бругин попадат по следите на сериен убиец, който убива момичета, приличащи на певицата Алина Репин. Така заедно с групата «Брюлики», чийто солистка е Репина, следователя и психиатъра тръгват на гастрол из страната...

Главните роли в сериала се изпълняват от Кирил Кяро и Максим Дрозд. Също така участват и актьорите Игор Хрипунов, Анастасия Акатова, Ана Носатова, Виктор Цекало и други.

Руско кино

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Real Time Web Analytics